Mace obranné spreje proti zvířatům

Legendární obranné spreje zajišťují bezpečnost již přes 40 let!

Mace Muzzle K9 Attack obranný sprej Personal model

Model číslo 80146

Jste právě zde: Domů - Mace - Obranné spreje - Mace Muzzle K9 Attack, Personal model

 

Mace Muzzle Attack obranný sprej přichází s efektivní a humánní obranou proti psí agresi a ohrožujícím setkáním s medvědy. Tyto spreje jsou speciálně schválené k obraně proti zvířatům dle předpisů EPA (U.S. Environmental Protection Agency - Agentura pro ochranu životního prostředí USA). Ať už sportujete, jezdíte na kole, chodíte venčit svého psa, provozujete pěší turistiku nebo kempování, Muzzle (v překl. tlama) obranné spreje jsou ideální pro zastrašení a odrážení útoků zvířat.

Tento Mace Muzzle K9 Attack, Personal model (kapesní model) je vybaven původním vzhledem Mace Flip & Grip (krytka a rukojeť) pro bezpečnou obranu bez přehmatu.

Flip-top bezpečnostní krytka zabraňuje nechtěnému výstřiku, zatímco ergonomická rukojeť dávkovače usnadňuje zacílení. Navíc, řetízek na klíče a klip na opasek je ideální pro jeho nošení. Tento model je ideální výbavou pošťáků, kurýrů a v terénu pracujících lidí.

S vysoce účinou Mace Maximum Strenght Formula se můžete bezpečně bránit v nebezpečné situaci  ... 10% OC pepřovou látkou. Jen posprejovat a úteci pryč!

 Související produkty